NIEUW! Open trainingen bij VIA Academy

VIA Academy biedt diverse programma’s voor persoonlijke ontwikkeling en talent development. Naast onze opleidingsprogramma’s Your Career in Control, Boost en Strukton Jong Management verzorgen we voor onze opdrachtgevers ook kortere trainingen, zowel open inschrijving als incompany.

Open trainingen
Niet elk bedrijf is groot genoeg om eigen trainingsgroepen te vullen. En soms heeft een individuele medewerker een ontwikkelbehoefte die bij collega’s minder of niet speelt. Daarom bieden we een aantal trainingen aan als open inschrijving. Voor deze trainingen kunnen individuele medewerkers of kleine groepjes zich aanmelden. Op onze website vind je het complete overzicht van onze open trainingen. 

Incompany trainingen (maatwerk)
Bij een maatwerktraject staan jouw ontwikkelbehoefte en de context van jouw organisatie centraal. Daarin verdiepen we ons terdege, voordat we een traject inrichten en een concreet programma samenstellen. De leerdoelen, opzet, duur en inhoud van de trainingen worden in overleg met jou bepaald. Bij voorkeur spreken we vooraf ook met enkele deelnemers om een goed beeld te kunnen vormen van de doelgroep en de training zo goed mogelijk te laten aansluiten op de ontwikkelbehoefte.

Onder 'trainingen’ tref je een aantal thema’s aan waarin we sterk zijn. Dit overzicht biedt slechts voorbeelden van trainingen. Op basis van jouw behoefte zijn allerlei variaties, samenvoegingen, uitbreidingen of aanpassingen mogelijk. Laat je inspireren door de voorbeelden. 

Als je graag wilt weten wat VIA Academy voor jou of je organisatie kan betekenen, neem dan contact op met Inge van Els of Angelique Reiniers via mail info@viaacademy.nl of telefoonnummer 077-3201320. Wij gaan graag met jou in gesprek.