Referenties

Heiny van Vreede, Technisch Inkoper bij Kalfire

“In augustus 2017 ben ik begonnen als Technisch Inkoper bij Kalfire in Belfeld. De dienstverlening van VIA is persoonlijk en doeltreffend. Ze onderscheiden zich door een regionale, persoonlijke en professionele aanpak en goede kennis en inzicht van de opdrachtgever. VIA LinkedIn ben ik benaderd door VIA. Een kennismaking volgde waar zowel mijn opleidingen en werkervaring als mijn persoonlijke eigenschappen en passies aan bod kwamen. Dit alles met de focus op de functie bij Kalfire.

Na een eerste afwijzing heeft VIA toch mijn cv bij Kalfire op het ‘goede stapeltje’ kunnen leggen en volgde een gesprek op locatie. Elke afspraak werd netjes bevestigd per mail en werd aangevuld met een goede voorbereiding. Ik heb een zeer ontspannen eerste gesprek gehad. Daarna ging het snel en binnen een week was de beslissing genomen: ik mocht me voorstellen aan de directeur. Mijn nieuwe collega’s kwamen me direct feliciteren en dat vond ik geweldig. Dat goede gevoel heb ik nog steeds. We gaan gewoon …“met aandacht verder”.”


Raymond Timmermans, Order Management bij Flex.

“Ik heb de hulp van VIA ingeschakeld op het moment dat voor mij duidelijk werd dat ik bij mijn toenmalige werkgever geen perspectief meer had om door te groeien. Al snel kreeg ik het idee dat VIA echt iets voor mij wilde betekenen en dit is uiteindelijk ook zo gebleken. Binnen no-time had ik een eerste gesprek en binnen twee weken had ik mijn contract ondertekend. Het onderscheidend vermogen van VIA uit zich in de menselijke benadering en daarnaast werd ik constant op de hoogte gehouden over de voortgang van de besprekingen met mijn nieuwe werkgever. Kortom: VIA, een bedrijf dat voor jou werkt.”


Claudia Sonnet, Regional Director Supply Chain Europe at Cargill 

"VIA Recruitment is a professional recruitment agency who clearly knows that looking for a good match should be a win-win proposition. I worked with VIA as a candidate, and my experience couldn’t have been any better. They took the time to gain a clear understanding of not only my skills and experience but also my interest and expectations. Moreover, they kept a fluent communication throughout the interview process, making sure I always knew what the next step was and clarifying any questions I could come up with. From beginning to end, it was such a pleasure to work with VIA."


Roy Hanraets, Manager Logistics bij BF Global Logistics

"Ik wil graag mijn dank uitspreken voor de effort en tijd welke VIA gebruikt heeft om uiteindelijk voor mij een passende job te vinden. Ik heb de manier waarop VIA met kandidaten omgaat als erg prettig en professioneel ervaren, mijn complimenten hiervoor. Helaas is het uiteindelijk geen baan via VIA geworden en ben ik ondertussen begonnen bij BF Global Logistics."


Pieter van Dop, Account Manager bij DSV Solutions

“Ik ken Via al een kleine tien jaar en ik heb het contact in die jaren onderhouden. Voor mijn huidige baan werd ik benaderd om “weer eens een kop koffie te drinken”. De samenwerking met Via verloopt heel soepel. Men neemt de tijd voor je in de persoonlijke gesprekken en daarnaast worden gesprekken met potentiele opdrachtgevers snel bevestigd per mail. Na zo’n gesprek volgt er altijd een follow-up vanuit Via om af te stemmen hoe het gesprek verlopen is en of dit matcht met hoe de gesprekspartners dit ervaren hebben.
 
Ik deed zaken met Via omdat zij de match maken tussen de vacatures in portefeuille en mijn interesses en ambities. Deze sloten mooi op elkaar aan en sommige vacatures had ik zelf nooit gevonden aangezien Via de opdracht exclusief in behandeling had.
 
Via onderscheidt zich naar mijn mening op het gebied van kennis. Diepgaande kennis van de opdrachtgevers, van de marktontwikkelingen en kennis over mij als kandidaat. Er wordt echt doorgevraagd naar je doelstellingen en ambities en je wordt aangezet om hier zelf goed over na te denken. Verder worden de sollicitatiegesprekken zeer goed voorbereid en uitgediept, waarbij je essentiële informatie krijgt over de karakters en de doelstellingen van je gesprekspartners.”


Patrick Josemans, Regional Director Zuid Oost Nederland bij DSV Solutions

“Via mijn netwerk vernam ik hoe Via werkt en zijn we met elkaar in contact gekomen. Via is een bureau dat het belang van het goed invullen van een vacature centraal plaatst. De wijze waarop men dat doet sluit aan bij de belangen die alle partijen daarbij hebben. Daarnaast staat Via bekend als een betrouwbare solide partij die bedrijven met een vacature koppelt aan kandidaten die daarbij passen. Het team van Via informeert kandidaten over zowel de functie als over in wat voor een bedrijf zij gaan werken. Daardoor en door gesprekken met het bedrijf kan de kandidaat bepalen of er een culturele fit is. De persoonlijke aandacht tijdens en na dit proces heb ik als erg goed ervaren. Via verdiept zich in bedrijven waarvoor zij werken zowel met betrekking tot de interne ontwikkelingen maar ook de markt waarin deze zich bevind. Ook is Via geïnteresseerd in haar kandidaten en volgt deze soms jaren waardoor er een langdurige relatie ontstaat en er regelmatig contact is."


Theo Willems, Site Manager bij DHL

"Via Recruitment is persoonlijk en heeft oprecht belangstelling in je interesses en ambities. Dat in tegenstelling tot andere bureaus die vaak je cv zo snel mogelijk doorsturen zonder overleg.
Via Recruitment ervaar ik als een bijzonder goed bureau dat zich verdiept in de kandidaten en streeft naar een passende baan. Hierbij wordt ook gekeken of je qua karakter past bij de bedrijfscultuur van de nieuwe werkgever. We hebben regelmatig overleg gehad wat uiteindelijk heeft geleid tot een nieuwe baan waarvoor ik Via Recruitment bijzonder erkentelijk ben."


Erik Janssen Steenberg, Contract Manager bij UPS

"Wanneer je contact hebt met Via dan merk je dat professionaliteit hoog in het vaandel staat. Via maakt duidelijk wat er van een kandidaat wordt verwacht en wat de vacature en het bedrijf erachter inhoudt. Men weet men altijd wie je bent en waarvoor je belt, ongeacht wie je te spreken krijgt binnen het team. De persoonlijke aandacht die je ervaart wanneer je met hun in contact treedt, is voor mij het belangrijkste verschil met andere bureaus. Ik heb het altijd als zeer prettig ervaren om met Via samen te werken aan een juiste volgende stap in mijn carrière.
Na een zeer geslaagde selectieprocedure ben ik inmiddels gestart bij mijn nieuwe werkgever. Onlangs werd ik op kantoor uitgenodigd om even kort toe te lichten hoe de eerste weken bij de nieuwe werkgever zijn bevallen. Ook na mijn start heb ik dus nog steeds leuk contact met Via."


Inge Geurts, Administratief Medewerker bij ECS

"De dienstverlening van Via Recruitment heb ik als erg prettig ervaren. Per toeval kwam ik via Monsterboard terecht bij Via Recruitment. Na het versturen van mijn brief had ik binnen 20 minuten een antwoord met een uitnodiging voor een gesprek. Erg prettig om zo snel antwoord te krijgen! De hele dienstverlening van begin tot eind is in een hoog tempo verlopen, zonder dat ik daar enige aanmerkingen op heb. Ik heb dit vooral als prettig ervaren. Bij alle gesprekken heb ik ook echt de indruk gekregen dat ze luisteren naar wat je zegt om een goede indruk van jou te krijgen en of je wel bij de functie past. Ik heb eerder nooit te maken gehad met een werving- en selectiebureau, maar de samenwerking met Via Recruitment was absoluut positief. Ik heb dan ook geen spijt van mijn sollicitatie! Het is erg leuk bij ECS en ik heb het hier prima naar mijn zin."Rick Slabbers, Bedrijfsleider bij Mediq Apotheken

"De dienstverlening van Via Recruitment heb ik als zeer positief ervaren. Via Recruitment neemt de tijd om de persoon achter het CV te leren kennen en het bedrijf achter de vacature. Het contact is informeel waar het kan en zakelijk waar nodig. Investeren in de relatie is belangrijk voor Via Recruitment, zo weten zij de juiste match tussen kandidaat en bedrijf te maken. De kennis en kunde van de medewerkers maakt dat Via Recruitment gaat voor kwaliteit, niet voor kwantiteit."