Werving & Selectie

VIA Recruitment is gespecialiseerd in werving en selectie van logistieke professionals. We werken niet alleen voor logistieke dienstverleners maar ook voor veel verladers die logistieke processen in eigen beheer uitvoeren. We helpen getalenteerde logistici en gedreven supply chain specialisten aan een eerste of volgende stap in zijn/haar loopbaan.

Met aandacht verder
Wat kun je van ons verwachten? We helpen logistieke professionals met aandacht verder in hun logistieke carrière. We doen dit op een professionele en laagdrempelige manier. Zo maken we altijd persoonlijk kennis. Ongeacht of je nu direct werkzoekend bent of gewoon eens wilt sparren met een expert over de toekomst van je carrière. We maken graag tijd voor je vrij.

We leren je graag echt kennen
Tijdens de kennismaking gaan we uiteraard in op de functie die je wellicht op het oog hebt, bespreken we je CV, maar we praten vooral over jou, de logistieke professional: wie ben je, wat is je ervaring, over welke vaardigheden beschik je, wat zijn je persoonlijke eigenschappen, wat zijn je ambities, waar word jij gelukkig van in je werk en ga zo maar door!

Gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling
De werving en selectie van logistieke professionals via VIA Recruitment gaat verder dan het vinden van een baan die bij je past. Ook na een plaatsing blijven we graag met je in contact. Je kunt ons altijd raadplegen als klankbord met betrekking tot je loopbaan. We bieden zelfs met VIA Academy trajecten aan, gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen bij VIA Recruitment, word dan lid van onze LinkedIn groep of volg ons op Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+.

-----
Bent u een opdrachtgever en wilt u meer informatie over werving en selectie?
Ga dan naar 'Opdrachtgevers - Werving & Selectie van logistieke professionals'.