Opdrachtgevers

VIA Recruitment is gespecialiseerd in werving en selectie van logistieke professionals. Maar onze dienstverlening en vooral ook onze werkwijze gaan verder dan u gewend bent. Werving en selectie van logistieke professionals gaat immers verder dan het vinden van iemand met de gewenste kennis en vaardigheden en vervolgens het voorstellen van een kandidaat.

Een sparringpartner die meedenkt
We zijn graag een adviseur voor onze opdrachtgevers; een sparringpartner die vanuit haar kennis van logistiek en de arbeidsmarkt, meedenkt over vraagstukken die binnen uw organisatie spelen. U kunt ons zien als een verlengde van uw organisatie, met specifieke kennis van supply chain en logistiek welteverstaan.

Een betrokken en lange samenwerking
Met onze opdrachtgevers hebben we veelal een langdurige, informele en betrokken samenwerking: hoe beter we u en uw organisatie immers kennen, hoe beter we u kunnen adviseren. Gevraagd, maar soms ook ongevraagd en zo nu en dan kritisch, maar altijd eerlijk en oprecht. Wederzijds vertrouwen is ons inziens de sleutel tot een succesvolle samenwerking.

Onze diensten

-----
Ben je een kandidaat en wil je graag weten wat VIA Recruitment voor jou kan betekenen? 
Ga dan naar 'Kandidaten - Logistieke Professionals'.