Assessments

Bent u op zoek naar die medewerker die niet alleen relevante werkervaring heeft maar ook beschikt over de juiste capaciteiten en past binnen het team én de organisatie?

VIA Recruitment heeft diverse testen en assessments ter beschikking die kunnen worden ingezet om een onderbouwde en gefundeerde keuze te maken.

 • Persoonlijke Profiel Analyse
  Met behulp van dit onderdeel wordt de ontwikkelrichting en de individuele werksituatie van uw medewerker op een zeer snelle en effectieve manier in kaart gebracht.
 • 360 Graden Feedback
  Tijdens dit onderdeel wordt snel en gemakkelijk feedback over uw medewerker vanuit diverse perspectieven verzameld om deze vervolgens te vergelijken met eigen perceptie en functioneren.
 • Capaciteitenonderzoek
  Aan de hand van verschillende tests wordt het algemene intelligentieniveau bepaald. Daarnaast is het ook mogelijk om specifieke capaciteiten zoals probleemoplossend vermogen, rekenvaardigheid, kritisch denkvermogen, ruimtelijk en praktisch inzicht te bepalen.
 • Persoonlijkheidsonderzoek
  We brengen door middel van verschillende tests persoonlijkheidskenmerken en achterliggende waarden in kaart. Zo ontstaat op betrouwbare wijze een duidelijk beeld of een potentiële kandidaat past bij de betreffende functie, het team en de organisatie.
 • Interesse-onderzoek
  Wil u meer inzicht in passende loopbaanperspectieven voor uw medewerker? Aan de hand van verschillende tests verkrijgen we inzicht welk type werk en functie het best bij uw medewerker past.

U ontvangt van ieder ingezet onderdeel na afloop een mondelinge terugkoppeling en een schriftelijke rapportage. Hierdoor ontstaat een compleet en integraal beeld.

Wilt u weten hoe u het potentieel van uw zittende medewerkers ten volle kunt benutten en zinvol richting kunt geven aan zijn/haar loopbaan ten gunste van uw bedrijf? Lees dan hier verder voor meer informatie over ontwikkelassessments.