Project Recruitment

VIA Recruitment heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in projectrecruitment.

RPO - Recruitment Process Outsourcing
Bij RPO wordt het projectmanagement en de uitvoering van het recruitmentproces volledig uitbesteed. Single point of contact met de verantwoordelijke van de afdeling, inplannen van gesprekken, onboarding van kandidaten, vacaturemanagement en ook de employer branding van uw organisatie nemen we voor onze rekening. We nemen u het volledige recruitmentproces uit handen waardoor u zich kunt concentreren op de core business binnen uw organisatie.

Sourcing en Searching
Sourcing en searching kan worden ingezet indien niet duidelijk is hoe een bepaalde vacature moet worden ingevuld en er eerst een verkenning van de arbeidsmarkt moet worden uitgevoerd. U maakt gebruik van onze kennis en expertise van de arbeidsmarkt zonder dat er direct een vacature dient te worden vervuld. Er worden vooraf duidelijke afspraken gemaakt over de te leveren diensten.

Interim Recruitment
Heeft u tijdelijke ondersteuning nodig binnen uw HR of recruitment afdeling? Dan is Interim Recruitment dé ideale oplossing. U kunt tijdelijk een ervaren recruiter van ons inhuren om uw team te versterken. Afhankelijk van uw bedrijfssituatie worden er afspraken gemaakt over taken en verantwoordelijkheden van onze recruiter en de periode waarin u ondersteuning nodig heeft.