Referenties

Bob Joosten, Algemeen Directeur bij Wessem Port Services Group BV

“Om onze vacature eens op een andere manier in de markt te zetten hebben we de hulp van VIA Recruitment ingeschakeld. Om een goed beeld te krijgen van de vacature kwam VIA naar ons toe voor een persoonlijk gesprek. De vacature werd besproken en afspraken werden gemaakt. Vanwege doorplaatsingen in diverse media, ontstond er een bredere werving. VIA nam het grootste gedeelte van het selectiewerk uit handen, waardoor onze aandacht uit kon gaan naar het voeren van de selectiegesprekken zelf. Tijdens de besluitvorming bood VIA ondersteuning zonder hierin leidend te zijn. Kortom, een prettige en constructieve samenwerking met open communicatie en korte lijnen.”


Annet van Lijssel, HR Business Partner bij Schneider Electric.
 
“De samenwerking met VIA verloopt uitstekend. VIA heeft een goed begrip van ons bedrijf en de business. Ze weten daarnaast goed in te schatten welke persoonlijkheden binnen ons bedrijf het beste tot zijn recht komen. Wat ik ook prettig vind zijn de korte communicatielijnen en de zeer snelle doorlooptijd bij openstaande vacatures. VIA bewijst keer op keer de juiste partner te zijn door de juiste kandidaten voor te stellen. Binnen korte tijd hebben we 4 vacatures succesvol weten te vervullen. Door zich op te stellen als een echte partner laat VIA haar onderscheidend vermogen zien. Ze stellen niet zomaar kandidaten voor, maar zijn altijd zeer goed toegespitst op onze vraag. Als er kandidaten komen, zijn wij verzekerd van het invullen van de vacature. Daarnaast stelt VIA zich kritisch op en is niet bang om zaken terug te leggen op het moment dat een en ander nog niet helder is.”


Matthijs Hanssen, HR Manager bij Caroz

“Via Recruitment en Caroz werken al een aantal jaren op een prettige manier samen. We nemen verschillende producten (diensten) af bij Via en hierbij zitten we altijd op één lijn. Persoonlijk contact, snel schakelen, professionele en goede dienstverlening zijn belangrijke aspecten die ik terug zie in de samenwerking met Via. Door de verschillende diensten die Via in haar pakket heeft, onderscheiden ze zich van andere bureaus. Ze bieden een totaalpakket waarin zowel recruitment als de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers centraal staan.”


Claudia van den Berg, Senior HR Manager bij Flextronics

"Via Recruitment en Flextronics werken al jarenlang op een erg prettige manier samen. Ik zie Via Recruitment als een professionele logistieke dienstverlener, zowel voor werkgevers als werknemers. Kernwoorden die ik met Via Recruitment associeer: professioneel en inhoudelijk erg sterk, open en eerlijke communicatie, gemoedelijk maar resultaatgericht. Dit past goed bij Flextronics en dat is exact waarom we succesvol samenwerken. Via Recruitment onderscheidt zich voor ons van andere bureaus door de specialisatie in logistiek, de oprechte interesse in ons bedrijf en in onze mensen, de goede kwaliteit van kandidaten en de open communicatie."


Rob Ververgaart, Operations manager bij ECS
“Via Recruitment staat voor een duidelijke en correcte communicatie en een persoonlijke aanpak. Doordat ze zich écht verdiepen in ons bedrijf en onze bedrijfscultuur, zijn ze in staat om een goede voorselectie van kandidaten te verrichten. Bovendien gaat de samenwerking verder dan alleen het werven en selecteren van kandidaten. Via Recruitment denkt met ons mee en geeft ons (ook ongevraagd) adviezen op het gebied van bijvoorbeeld personeelsbeleid of teambuilding. Inmiddels heeft onze samenwerking met Via Recruitment geresulteerd in een aantal succesvolle plaatsingen: stuk voor stuk mensen die tot op heden nog steeds werkzaam zijn bij ECS.”


Ely van ’t Hek, HR manager bij GEODIS Logistics Netherlands B.V.
“Ik kende Via Recruitment al vanuit mijn vorige baan. De samenwerking die in de loop der jaren is ontstaan, is gebaseerd op wederzijds respect en het vertrouwen dat Via Recruitment zich maximaal inspant om de vacatures binnen de afgesproken termijn in te vullen. Dit lukt in de meeste gevallen dan ook uitstekend. Via Recruitment is regionaal heel sterk binnen haar specialisatie en heeft de afgelopen jaren enorm veel kennis opgebouwd over Geodis, de functies binnen ons bedrijf en onze bedrijfscultuur. Een telefoontje is hierdoor vaak genoeg om Via Recruitment aan de slag te laten gaan met onze vacatures. En lukt ’t Via Recruitment een keer niet om voor ons de juiste persoon op het juiste moment te vinden, dan krijgen we daar altijd eerlijk en tijdig bericht van, zodat we mogelijk andere acties kunnen inzetten. Bij Geodis hechten we enorm veel waarde aan de eerlijke en heldere communicatie van Via Recruitment.”


Danielle Vervoort, HR Officer bij Ewals Cargo Care
"Via Recruitment is sinds 2 jaar onze vaste partner voor de werving en selectie van logistieke profielen. Hun kennis van de logistieke sector en arbeidsmarkt is van grote toegevoegde waarde voor ons. Daarnaast begrijpen ze precies welke profielen we zoeken en wat voor soort kandidaten bij onze verschillende afdelingen passen.
Dit heeft erin geresulteerd dat we van een aantal succesvolle plaatsingen mogen spreken."


Jolanda Timmermans, HR manager bij Handicare
"De samenwerking met Via Recruitment ervaar ik als erg prettig. Ze beschikken over een groot netwerk binnen de logistieke sector en zijn hierdoor in staat om snel te schakelen. De ervaren consultants zijn in staat om een functieprofiel te doorgronden en ze snappen welke persoonlijkheden bij onze organisatie passen. Ze werken echt als een verlengstuk van onze organisatie. Ze hebben niet alleen aandacht voor ons als opdrachtgever maar houden ook persoonlijke aandacht voor de kandidaten die bij ons aan de slag zijn gegaan. Via Recruitment is een welkome aanvulling op onze HR afdeling."