Werving & Selectie

VIA Recruitment is gespecialiseerd in werving en selectie van logistieke professionals. We werken niet alleen voor logistieke dienstverleners maar ook voor veel verladers die logistieke processen in eigen beheer uitvoeren. U zoekt een nieuwe medewerker voor die ene belangrijke functie? Iemand die beschikt over de juiste kennis en capaciteiten en die past binnen de cultuur van uw organisatie? Dan helpen wij u graag met aandacht verder.

Door onze specialisatie en jarenlange ervaring in werving en selectie van logistieke professionals, kennen we bij VIA Recruitment de branche door en door. Daarbij hebben we door de jaren heen een eigen netwerk van meer dan 10.000 getalenteerde, hoger opgeleide kandidaten opgebouwd. Een netwerk dat we bovendien intensief onderhouden en continu actief uitbreiden. Deze factoren samen, maken dat we u snel een geschikte kandidaat kunnen voorstellen. Ongeacht of u een getalenteerde schoolverlater of een professional met ruim 20 jaar ervaring zoekt in bijvoorbeeld inkooplogistiek, materials management, warehousing, distributie, value added service of transport management. Zie ons als een actieve schakel op de arbeidsmarkt, gespecialiseerd in de logistieke en supply chain branche.

Kennismaken
We werken intensief samen met logistieke dienstverleners en verladende organisaties die de logistieke processen in eigen beheer uitvoeren. Om de beste kandidaat voor u te kunnen selecteren, willen we uw organisatie zo goed mogelijk leren kennen. We maken graag kennis met alle gesprekspartners die betrokken zijn bij een vacature. Werving en selectie van logistieke professionals gaat immers verder dan het vinden van iemand met de gewenste kennis en vaardigheden en vervolgens het voorstellen van een kandidaat. Vanuit ons perspectief gaat werving en selectie van logistieke professionals om het maken van een unieke combinatie: de juiste persoon, binnen de juiste organisatie, op de juiste plek en op het juiste moment.

-----
Ben je een kandidaat en wil je meer informatie over werving en selectie?
Ga dan naar 'Kandidaten - Werving & Selectie van logistieke professionals'.