Over VIA Recruitment

Werving en selectie van hoger opgeleiden in supply chain en logistiek: dat is in één zin de specialisatie van VIA Recruitment. Ons team bemiddelt in sleutelposities binnen het Zuid-Nederlandse bedrijfsleven: van afgestudeerd HBO’er tot en met directieniveau.

Diep geworteld
Al 20 jaar is VIA Recruitment (voorheen Via Schakel in Werk) diep geworteld in de branche van supply chain en logistiek. Ons netwerk is inmiddels uitgegroeid tot ruim 10.000 potentiële kandidaten: stuk voor stuk mensen die we kennen. Dit maakt dat we voor nagenoeg elke functie binnen onze specialisatie de juiste kandidaat kunnen voordragen.

Adviseur
Onze dienstverlening gaat verder dan alleen werving en selectie. Door onze jarenlange ervaring binnen de branche zijn we in staat om voor elk vraagstuk op het gebied van instroom van nieuwe medewerkers een passende oplossing aan te bieden. We geven gevraagd en soms ook ongevraagd advies en zijn een verlengstuk van de HR-afdeling. Voor kandidaten zijn we een sparringpartner op het gebied van loopbaanontwikkeling en carrière. Eerlijk, integer, positief kritisch, maar altijd enthousiast en gedreven om samen met onze opdrachtgevers en kandidaten de beste en vooral de juiste keuzes te maken.

Partnership
Het vertrekpunt van onze dienstverlening is partnership met onze klanten. Immers, alleen als we de organisatie en de bedrijfscultuur van onze opdrachtgevers én de kennis en capaciteiten van onze kandidaten echt goed kennen, zijn we in staat de juiste persoon aan de juiste organisatie te koppelen.

Teamgeest
Een sterke teamgeest, dat kenmerkt VIA Recruitment. Samen zetten we onze kandidaten en opdrachtgevers centraal. VIA Recruitment staat stil bij bijzondere wensen en individuele behoeftes. Wij helpen je met aandacht verder.